Empresa

Empresa

Amb tu, sempre amb tu. La creació d’una llar està composta per dues parts: l’essència d’aquell que habita i l’experiència de l’creador.

A Zona BRG portem més de 20 anys dissenyant immobles, confeccionant habitatges i creant llars i estades perfectes, per passar-hi el millor temps possible.

Volem compartir la nostra experiència amb tu, que ens expliquis la teva idea i fer-ho possible gràcies a la nostra àmplia perspectiva de mercat i el coneixement de les necessitats actuals.

Entendre’t i escoltar-te, aplicar el nostre domini a totes les teves idees; Crear conjuntament un projecte definitiu que superi les teves expectatives.

Som la solució a mida, l’eina que necessites per dibuixar l’espai que vols i fer-ho possible.

Dissenyem la teva casa

La nostra metodologia de treball es basa en 3 pilars fonamentals:

Escoltar i entendre: Atendre i comprendre les necessitats de cada client, adaptant els seus requeriments i fent-los possible en un full de ruta, elaborada conjuntament. A les nostres instal·lacions treballem formant idees possibles al voltant de les especificacions de cada client; amb ell, finalment vam decidir quines seran aquelles definitives que resolguin les necessitats, s’adaptin a les possibilitats i millorin les premisses establertes

Aplicar l’experiència: L’equip humà que forma Zona BRG és el pilar fonamental sobre el qual es solidifiquen tots els projectes. Dedicació, implicació i serietat, cada un de nosaltres contribueix amb el seu bagatge al fet que cada projecte sigui un cas d’èxit.

Ús de la tecnologia: Gràcies als sistemes tecnològics i programes desenvolupats per a la confecció de plànols i projectes arquitectònics, podem mostrar als nostres clients una visualització clara i fidel a la realitat del seu projecte abans de iniciar-lo. Espais i acabats desenvolupats visualment mitjançant renders per veure el resultat final.

Personalitzem el teu habitatge

A Zona BRG també ens encarreguem de crear noves promocions amb totes les prestacions i característiques que ens defineixen. Espais avantguardistes en localitzacions emblemàtiques, que compten amb tots els requeriments i les millors prestacions en serveis, mobiliari i equipament.

Oferim la possibilitat de la personalització de certes zones de l’habitatge, adaptant espais, acabats i interiors a les teves necessitats per fer d’un immoble la teva llar.

Sentir-te com a casa, a la teva nova casa; superar les teves expectatives i complir els teus somnis i il·lusions és el nostre major repte. Pots veure més sobre les nostres promocions o projectes realitzats a Zona BRG