Equip

Benjamín Rovira

Fundador de la companyia, amb més de 20 anys dedicat a el món de la construcció, arquitectura i interiorisme, escoltant i entenent les necessitats dels nostres clients.

El meu somni és seguir fent realitat els projectes de les persones que confien en el nostre equip, com a companys de viatge en la creació de l’habitatge “ideal” adaptada a les noves tecnologies i l’estalvi energètic, apropant-nos a l’era virtual i a la casa connectada.

Rubén Oya

El 1998 obtinc el títol de grau superior de tècnic en operacions topogràfiques i replantejaments urbanístics, a l’Escola Industrial de Barcelona, posteriorment curs a la UPC de Barcelona Enginyeria d’obres públiques.

Des del 2004 ocupo càrrecs de responsabilitat en constructores, primer com a cap de producció; cap d’obres i projectes; cap de grup obres i finalment com a gerent.

El 2010 em trasllat dos anys a USA, per a la implantació a la costa est, d’una coneguda cadena de perruqueries.

Aprofitant aquest temps a l’estranger, curs a la FIU (Florida international University) un MBA.

El 2012 torno a Barcelona per fer-me càrrec de la direcció d’una constructora catalana, fins al 2017 que conec l’apassionant projecte ZonaBRG, i decideixo embarcar-me en ell, assumint la gerència operativa de l’empresa.

Roberto Quintero

Arquitecte per l’ETSAB des del 1998, després de passar per diversos estudis d’arquitectura de reconegut prestigi de Barcelona, començo la meva trajectòria professional com a despatx independent en 2007 formant l’estudi RQR ARQUITECTURA envoltat de professionals de confiança i creant un equip compacte que a dia d’avui perdura .

Abastant projectes de tota índole i escala, des de l’habitatge unifamiliar i plurifamiliar, a edificis de serveis com centres esportius, oficines, hotels, plataformes de serveis …

Començo a treballar amb Benjamí el 2010, és un líder exigent però no deixa de ser afectuós, i el 2016 m’incorporo, també al seu equip de ZonaBRG on proposem una arquitectura per viure, de bones solucions, controlada en la seva producció, elegant, ja vegades, amb un punt d’ironia.

Cristina López

Amb una formació cursada a la universitat de Sevilla com a farmacèutica i tot i portar tota la meva vida professional dedicada a la sanitat, va arribar un punt que era incompatible amb la conciliació familiar.

El meu gran hobby l’interiorisme i decoració, em porta a formar-me en diversos centres de renom i prendre la decisió d’arriscar amb un nou rumb apostant per ZonaBRG, formant part d’un projecte fort, viu, interessant, amb grans professionals que em van donar la mà i dels quals aprenc cada dia.

Sóc Agent Immobiliari (AICAT) i Dissenyadora d’Interiors. M’apassiona la meva feina, escoltar i aconsellar als nostres clients, aplicant els meus coneixements i nodrint-me del que ells m’aporten.